kaldata.comГенералният директор на Tesla съобщи в своя Twitter акаунт, че системата за

...
kaldata.comГенералният директор на Tesla съобщи в своя Twitter акаунт, че системата за
Коментари Харесай

Илън Мъск: Aвтопилотът на Tesla ще има свръхчовешки възможности

kaldata.com

Генералният шеф на Tesla съобщи в своя Twitter акаунт, че системата за самостоятелно ръководство на Tesla ще стане по-добра от елементарния лидер на МПС. За разлика от индивида, новият автопилот ще може да прави 15 дейности в секунда, като в това време в никакъв случай не губи централизация.

„ Хората карат като употребяват единствено две камери с мудни шарнири и постоянно си отвличат вниманието. Автопилотът разполага с осем камери, радар, сонар и той постоянно е нащрек. В съпоставяне с индивида, системата на Tesla несъмнено е свръхчовешка “ – съобщи Мъск в своя Twitter.



Илън Мъск сподели още, че компютрите могат да правят калкулации с мълниеносна скорост. Той подсети, че употребяваните в електрическите автомобили на компанията Tesla компютри правят 144 трилиона интервенции в секунда, което дава възможност  единствено са 1 секунда да бъдат осъществявани по към 15 дейности по шофирането  – въртене на кормилото, работа със съединителя, прекъсване, тръгване, гладко ускоряване, гладко понижаване на скоростта и така нататък

Към сегашен ден всички електрически автомобили на Tesla се продават с базовата версия на системата Autopilot, която умее да съблюдава пътната маркировка и при нужда да забавя или форсира електрическия автомобил. Допълнителният пакет Full Self-Driving с коства $7000 и прибавя три съществени функционалности: автоматизирано паркиране, автоматизирано престрояване и напредване от мястото на паркиране до притежателя на електрическия автомобил.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР